Gebruik kortingscode 5PROCENT voor 5% korting op all uw aankopen

Betaalmethoden

Wanneer je in onze webshop een bestelling plaatst, kun je uit de volgende betaalmethoden kiezen:

 

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

 

Creditcard MasterCard /VISA / American Express
Via een creditcard betaal je snel en eenvoudig, wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode online. Binnen enkelen minuten kun je al betalingen verrichten via creditcard.

 

Klarna Achteraf Betalen
Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling krijgt.

 

Apple Pay
Apple Pay biedt jouw een makkelijke, veilige en beschermde manier om online te betalen. Dit doe je met de apparaten die je altijd bij je hebt.

 

Bancontact
Bancontact is een betaalmiddel die veel wordt gebruikt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

 

Sofort
SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Wij kunnen u bestelling pas verwerken na ontvangst van uw betaling.

 

Klarna Gespreid Betalen
‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden. Het systeem van Klarna bepaalt middels een automatische kredietcontrole voor welke betaalmethode en looptijd de klant in aanmerking komt.

 

Giropay
Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder ons Duitse klanten.

 

KBC/CBC
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.

 

Belfius Direct Net
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.